Strona: JMA vol.38 / Journal of Mathematics and Applications

JMA vol.38

JMA vol.38 (2015)

1. J. Aggarwal, R. Mathur: Starlikeness and convexity of certain integral operators defined by convolution

2. W. AL-Omeri, M. S. Md. Noorani, A. AL-Omari: On e-I-open sets, e-I-continuous functions and decomposition of continuity

3. L. Andrei: On some differential sandwich theorems using an extended generalized S˘al˘agean operator and extended Ruscheweyh operator

4. J.Dziok, G. Murugusundaramoorthy, T. Janani: Majorization problems for classes of analytic functions

5. J. Dziok, J. Sokół, J. Stankiewicz: On a class of meromorphic functions defined by the convolution

6. P.I. Kalenyuk, G. Kuduk, I.V. Kohut, Z.M. Nytrebych: Problem with integral condition for evolution equation

7. P. Kumar, M. K. Dubey, P. Sarohe: Some results on 2-absorbing ideals in commutative semirings

8. H. Leiva, N. Merentes: Approximate controllability of the impulsive semilinear heat equation

9. İ.Özdemir, Ü. Çakan: On the solutions of a class of nonlinear functional integral quations in space C[0, a]

10. K. Raj, S. K. Sharma: Some seminormed difference sequence spaces defined by a Musielak-Orlicz function over n-normed spaces

11. N. Subramanian, R. Babu, P. Thirunavukkarasu: The random of lacunary statistical on 2 over p-metric spaces defined by Musielak

12. A. J. Zaslavski: Structure of solutions of nonautonomous optimal control problems in metric spaces

13. M. Zurigat, M. Ababneh: Application of the multi-step differential transform method to solve a fractional human T-cell lymphotropic virus I (HTLV-I) infection of CD4+ T-cells

 

Artykuły są udostępniane na warunkach licencji Creative Commons Uznanie autorstwa-Użycie niekomercyjne-Bez utworów zależnych 3.0 (CC-BY-NC-ND 3.0 PL).

Informacje o licencji: https://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/3.0/pl/

Recenzenci współpracujący

Nasze serwisy używają informacji zapisanych w plikach cookies. Korzystając z serwisu wyrażasz zgodę na używanie plików cookies zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki, które możesz zmienić w dowolnej chwili. Więcej informacji odnośnie plików cookies.

Akceptuję